Get Adobe Flash player

Event Support / Audio-Visual Productions


Bij twin4u kan u ook terecht voor totaal oplossingen voor festivals, bedrijfsevenementen, seminars, familiefeesten ,...

We voorzien uw evenement van het nodige geluid-, licht-, en videomateriaal. Daarom is het belangrijk om steeds met matriaal te werken met een hoge kwaliteit en in perfecte staat met o.a.: L-Acoustics, QSC audio, Digico, Elation, Varilite, Soundcraft, Chamsys, Shure, Sennheiser, Turbosound, Briteq, Showtec, Barco, ...


Doordat wij steeds uiteenlopende opdrachten doen (musical- en theaterproducties, festivals, bedrijfsevenementen, personeelsfeesten, familiefeesten, congressen, enz), weten wij hoe belangrijk een goede voorbereiding is. Afstemmen met de klant en locatiebezoek zijn alvast een paar zaken die daar zeker bij komen kijken.

Zo is onze kennis ook erg ruim en kunnen we alles voor u uitvoeren. Enkele voorbeelden: video mapping, live captatie, licht geprogrammeerd op tijdscode, geluidseffecten, ... Kortom een sterk team met een oog op kwaliteit en afwerking!

Bij elk evenement maken wij volledige 3D plots zodat de klant al op voorhand kan zien wat hij allemaal krijgt. (What You See Is What You Get).Vijf redenen waarom klanten voor Twin4u kiezen voor hun evenement:

1, Ervaren creatief team

2, Klantvriendelijk

3, Gepassioneerd in het vak

4, Juiste aanpak bij elk evenement

5, Goede voorbereiding en uitvoering met oog voor detail.

Twin4u is tevens ook partner van TwinSon Productions. (Event technology Solutions)