Get Adobe Flash player

Het laatste nieuws

aanschaf van RF explorer

Compact Spectrum Analyser, 240-960 MHz (DAV: Sub 1 Gigahertz). Batterij gevoede, prijsbewuste field spectrum analyzer in het gbied van ondermeer draadloze microfoons, IEM systemen en andere DAV verbindingen. Metalen behuizing, LCD scherm, USB. RF Explorer is een zeer gevoelig meetinstrument. Lees meer »

Twin4u is nu lid van Besa !

Twin4u is van nu ook lid van BESA. Historiek van Besa: De evenementensector heeft de afgelopen tien jaar een enorme evolutie doorgemaakt. Toch is dit groei- en professionaliseringsproces nog niet voltooid. Vaak stoten bedrijven op problemen, waar ze alleen geen antwoord op vinden. Lees meer »

Briteq BT-W19L10

Twin4u investeert investeert in LED WASH van Briteq. Snelle zoom van 10░ tot 60░ voor maximale flexibiliteit. De 19 stuks Osram "OSTAR" 4in1 RGBW 10W LED's zijn de perfecte keus voor deze projector; zij garanderen een perfecte kleurenmix bij iedere hoek van de lichtbundel. Lees meer »

Personal Monitoring System

Twin4u heeft ge´nvesteerd in het Personal Monitoring System van Behringer. Het Behringer Powerplay 16 systeem is de gemakkelijke en betaalbare manier om muzikanten de mogelijkheid te geven hun eigen monitoring mix te maken in stereo en dit met een hoge geluidskwaliteit. Lees meer »

TwinSon Productions

Door de jaren van uitstekende samenwerking als complementaire partners heeft Twin4u en Ampson besloten om samen een group op te richten met als naam "TwinSon Productions - Event Technology Solutions". U kan meer info vinden op de website van www.twinson-productions. Lees meer »

Nieuw: Showled Classic (sterrendoek)

Voor de productie van Kaatje heeft Twin4u ge´nvesteerd in een Showled Classic (sterrendoek) van 9m x 12m bij Showtex NV. Deze type sterrendoeken worden ook o.a. gebruikt in Plopsaland Indoor Hasselt, Winter Olympics, ... Lees meer »

Digico Little Blue Box

Twin4u heeft nu ook in het Digico gamma de Little Blue Box aangeschaft die de mogelijkheid biedt om ook een D-rack (met gain control) op een SD8 te gebruiken. Deze zal ingezet worden tijdens de tour van "De Grungblavers". Lees meer »

QLAB V3

Twin4u gebruikte reeds Qlab2, maar hebben ook de nieuwe Qlab3 aangeschaft die tal van nieuwe mogelijkheden biedt. Even enkele funties op een rijtje: Audio 48 channels of audio output 24 channels of audio input (file or microphone) Non-destructive audio waveform editing Adjustable playback rate ... Lees meer »

Sennheiser HSP4

Twin4u investeert 4x Sennheiser HSP4 cardioid headsets (beige kleur). Deze headset microfoon is extreem licht van gewicht en heeft een uitstekende geluidskwaliteit, met een zeer goede beperking van het rondzingen van het geluid. Lees meer »

Nieuwe aankoop Shure ULX-D

Deze maand heeft Twin4u de nieuwe Shure ULX-D quad ontvangers met 4 bijhorende handhelds (beta58) gekocht bij Face. De quad ontvanger werkt op 24-bit/48kHz, gecombineerd met veel mogelijkheden! Lees meer »

Twin4u bouwt magazijn

Begin dit jaar heeft Twin4u besloten om te investeren in een magazijn. Dit zal gevestigd zijn in het Bever-park van Beveren. Eind dit jaar zal het volledig klaar zijn. Lees meer »

Facebook Nieuws